De
spelregels:

Iedereen die deze site bezoekt kan geschreven en getekende dromen bekijken die ingezonden werden naar aanleiding van gemeenteraadsverkiezingen in Antwerpen in 2006. Al deze dromen zijn in tussentijd gearchiveerd in het FelixArchief en terug te vinden op zoeken.felixarchief.be. U dient zich op die pagina aan te melden via de knop linksboven waarbij u uw gegevens invult op een registratieformulier. Na verificatie door het FelixArchief kunt u de digitale dromen of tekeningen van thuis uit raadplegen. De niet-digitale documenten kunt u uitsluitend in de leeszaal van het FelixArchief bekijken, aan te vragen in de leeszaal zelf of te reserveren van thuis uit via het opgegeven inventarisnummer (bijvoorbeeld 59#58). Voor meer info kunt u hier terecht.

Wie in 2006 reeds meedeed aan Droom de Stad kan zijn droom van toen terugvinden op deze site. Je zoekt best op voornaam, leeftijd of een woord dat in je droom voorkwam. Je kan vervolgens een nieuwe droom achterlaten: een droom in het kader van de gemeenteraadsverkiezingen van 2012.

 
 
 

Iedereen die deze site bezoekt kan een nieuwe droom achterlaten, voorzien van voornaam en leeftijd. Alle dromen worden eerst nagelezen door onze moderator, voor ze online verschijnen. Dit doen we niet om te censureren. Het is de bedoeling dat je hier vrij je mening ventileert. Je mag met andere woorden zeggen wat je wilt. Het nalezen gebeurt om te kijken of dromen die toegevoegd worden aan reeds bestaande dromen daadwerkelijk door de oorspronkelijke auteur zijn geschreven. Het is namelijk niet de bedoeling te reageren op andermans droom.

Veel lees- en schrijfplezier.
DROOM ZE!